Projecten

Veilig wonen dankzij de Erkende InstallQ Installateur

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notendop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Voor wie echter op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaren. Beter kunt u een beroep doen op de erkende InstallQ Installateur. Veiligheid voor alles.

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kunnen nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende InstallQ Installateur inschakelt.

Kwaliteitseisen
Wij als erkende InstallQ Installateur voldoen aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen waar een erkende InstallQ Installateur aan moet voldoen heeft betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende InstallQ Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende InstallQ Installateur te kiezen.