Betalingswijze en bezorgwijze

       

Betalingswijze:

- Afhalen in de winkel in Nederweert


- iDEAL betaling
Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

1. U kiest iDEAL als betaalmethode.

2. U selecteert uw bank.

3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.

4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.

5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.

6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!


- PayPal betaling
PayPal wordt door steeds meer mensen gebruikt om veilig online te betalen. Met name betalingen via Marktplaats en eBay worden met grote regelmaat afgehandeld via PayPal. Betalen via PayPal werkt vrij eenvoudig. Na het aanmaken van een gratis account bij PayPal koppel je een bankrekening en/of creditcard aan je PayPal account. Wanneer je een artikel koopt en de verkoper accepteert PayPal betalingen kun je simpel via PayPal betalen. PayPal stuurt direct na de transactie een e-mail naar de verkopende partij met daarin een bevestiging van de betaling. Het grote voordeel hiervan is dat de verkoper direct op de hoogte gesteld wordt van de betaling. Regelmatig controleren of de betaling is bijgeschreven op de rekening is dus niet nodig. Betalen via PayPal is dus sneller dan betalen via overschrijving via de bank.


- Vooruit betalen (bankoverschrijving)
Hoe werkt vooruitbetaling per overschrijving?
Bent u aan het winkelen in de webschop van Alda-Creatief en heeft u uw bank- of creditcardgegevens niet bij de hand? Of vindt u het prettiger om op een later moment af te rekenen? Dan kunt u kiezen voor vooruitbetaling per overschrijving.
Nadat u hiervoor gekozen heeft ontvangt u een e-mail met de gegevens die u nodig heeft om de betaling te kunnen verzorgen. U maakt het geld over naar onze betaalpartner “Alda Creatief”. Wij krijgen automatisch bericht wanneer uw betaling bij Alda Creatief is bijgeschreven. Op dat moment versturen wij uw bestelling. U heeft 10 dagen de tijd om de betaling te verzorgen. Mocht uw betaling niet binnen 10 dagen ontvangen zijn, wordt uw bestelling automatisch door ons geannuleerd.


Er zijn meerdere bezorgvormen mogelijk:


KOMT UW BESTELLING VIA POSTNL?

Voor de bezorging van de producten van Alda Creatief wordt gebruik gemaakt van de diensten van PostNL. Is een product bij ons op voorraad en op werkdagen of op zondag voor 23:00 uur besteld? Dan bezorgt PostNL uw pakket al de volgende dag bij u thuis.

Procedure bij aflevering via PostNL

Uw pakket wordt vervolgens normaliter binnen 24 uur (op werkdagen) bij u bezorgd. Indien u een eerste maal niet aanwezig bent, wordt het pakketje de volgende dag opnieuw aangeboden. Na de tweede aanbieding zal het pakket tot 3 weken af te halen zijn bij een nabijgelegen vestiging van PostNL.

Uw bestelling wordt geleverd aan de deur, het product wordt dus niet naar binnen gebracht of geïnstalleerd. U of de ontvanger dient te tekenen voor een correcte ontvangst van de bestelling.